vineri, 21 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Motorola a anunțat Ready For pentru Edge+, un concurent pentru Samsung DeX

  de Special Arad | 30 martie 2021, 8:40 PM | IT

  0

  Când Samsung a lansat Samsung DeX pe Galaxy S8, ne-a arătat că smartphone-urile noastre sunt mai puternice decât credem. Am văzut că sunt capabile să devină instrumente de productivitate pentru orice domeniu atunci când sunt conectate la un ecran mai mare. Motorola și-a dezvăluit acum propria experiență de desktop mobil, numită Ready For și pare destul de promițătoare.

  Dacă acest lucru vi se pare familiar, atunci probabil că vă amintiți de Atrix 4G din 2011, care a încercat să reducă decalajul dintre telefon și PC, dar nu prea a fost reușit. Ideea a fost solidă, dar, din păcate, tehnologia disponibilă atunci nu era chiar pregătită. Acum Motorola vrea să încerce din nou și, după ce a sugerat anul trecut acest proiect, Ready For va fi disponibilă pentru modelul Motorola Edge+. Acesta este un smartphone lansat anul trecut și are o diagonală a ecranului de 6,7 inch (17,02cm). Are procesorul Qualcomm Snapdragon 865 și 12GB de memorie RAM și 256GB de stocare. Bateria este de 5.000mAh cu încărcare rapidă de 15W.

  Pentru a utiliza Ready For, veți avea nevoie de un televizor sau un monitor care acceptă intrare USB-C sau HDMI, deci dacă televizorul dvs. nu este din epoca de piatră, acesta ar trebui să fie compatibil. Odată conectat, puteți utiliza telefonul ca trackpad și tastatură sau puteți conecta accesorii Bluetooth. În mare funcționează ca Samsung DeX.

  Conform AndroidPolice, începând cu 19 aprilie, veți putea comanda stația de andocare Ready For de la Amazon. Stația Motorola Ready For vă poate ține telefonul în orice unghi dorit și are un ventilator încorporat pentru a menține Edge+ funcțional. Avantajul principal al stației de andocare va fi apelul video – cu telefonul conectat la televizor, puteți sta pe spate și vă puteți vedea cu cei dragi pe marele ecran în timp ce utilizați camerele din spate ale telefonului pentru a vă asigura că pe oricine sunați are o imagine bună.

  Dacă lucrați, dar doriți să apelați pe cineva în același timp, acest lucru este, de asemenea, posibil. Veți putea avea apelul pe ecranul telefonului în mod normal în timp ce lucrați de pe ecranul extern. Prețurile pentru docul Ready For ​​nu au fost anunțate momentan de Motorola.

  Motorola spune că un lansator TV este încorporat în aplicație, transformând orice ecran într-un televizor inteligent. Acest lucru este deosebit de util pentru persoanele care călătoresc frecvent în interes de serviciu și au nevoie în mod regulat de a sta în hoteluri. În loc să împachetați un Chromecast și să fiți nevoit să rulați configurarea Wi-Fi în fiecare locație nouă, vă puteți conecta telefonul direct la televizor. Jocurile au și ele partea lor, trebuie să verificați dacă preferințele dvs. au suport pentru controler.

  O actualizare care permite toate  aceste funcții a fost lansată recent pentru Motorola Edge+, include și sistemul de operare Android 11 și o mulțime de noi caracteristici.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.