Motorola Moto X30 Pro va avea specificații surprinzătoare ale camerelor foto

  de Special Arad | 14 iulie 2022, 12:35 PM | IT

  0

  Primele informații despre următorul telefon emblematic al Motorola au apărut pentru prima dată la începutul acestui an, dar de atunci au fost puține și doar la nivel de zvon. Acum noi informații despre Motorola Moto X30 Pro încearcă să creeze hype pentru viitorul telefon premium.

  Viitorul telefon Android emblematic al Motorola se va lăuda cu specificațiile camerei pe care nu le-ați mai văzut până acum. Firma chineză a postat pe Weibo câteva detalii despre camerele pentru următorul său flagship, Motorola Moto X30 Pro, potrivit AndroidCentral. Modulul de cameră al lui Moto X30 Pro va avea trei distanțe focale diferite: un obiectiv principal de 35 mm, un obiectiv portret de 50 mm și un teleobiectiv de 85 mm.

  Camera principală va fi de 200 megapixeli (MP) și este vorba despre Samsung ISOCELL HP1 recent lansată. Aceasta este însoţită de una de 50MP ultra-wide şi una de 12MP telefoto, cu zoom încă necunoscut. Motorola Moto X30 Pro va avea şi o cameră selfie de 60MP. Este un department foto impresionant, în aceste zile când fotografiile cu telefonul sunt în vogă. Aceste specificații ale camerei sunt diferite de orice altceva pe care l-am văzut la cele mai bune telefoane Android, chiar și cele ale companiei Samsung, șeful pieței smartphone.

  Se pare că smartphone-ul va avea procesorul Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 cuplat cu 12GB de memorie RAM şi 256GB capacitate de stocare. Momentan alte specificații și caracteristici despre Motorola Moto X30 Pro (a nu se confunda cu Moto Edge X30) nu sunt cunoscute, fiind doar la nivel de zvonuri. Sunt informații că Moto X30 Pro (posibil Motorola Frontier pe unele piețe) să fie lansat în această vară.

  Noul teaser publicat pe site-ul chinezesc de micro-bloging Weibo evidențiază încercarea Motorola de a se desprinde de modulul tipic de cameră găsit pe multe dintre cele mai bune telefoane Android, inclusiv seria Google Pixel 6 și seria Samsung Galaxy S22.

  Motorola a confirmat recent că un nou telefon cu o cameră de 200 MP va fi lansat în iulie, așa că nu va dura mult până să vedem cum Motorola Moto X30 Pro sau Frontier vor concura cu mult mai titrații săi rivali.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.