duminicã, 21 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Motivul pentru care criminalul din Timișoara i-a omorât pe cei doi bătrâni

  de - | 30 iunie 2023, 8:54 AM | Regional

  0

  Criminalul celor doi soți din Timișoara a fost prins, după două zile de căutări. Acesta le-a spus anchetatorilor că se cunoștea cu victimele și nu a mers acasă la cei doi soți cu intenția de a-i omorî, au povestit surse judiciare pentru GÂNDUL.

  Andrei Minda, în vârstă de 38 de ani, a locuit în același bloc cu cei doi soți, în chirie. Femeia ucisă era administratorul blocului, iar, la un moment dat, ea i-ar fi împrumutat 2.000 de lei. Au urmat apoi mai multe telefoane în care victima i-a cerut să îi returneze banii.

  În seara crimei, el a mers la apartamentul celor doi pensionari cu intenția, spune el, de a-i explica bătrânei de ce nu îi poate da înapoi datoria.

  La audieri, bărbatul de 38 de ani a povestit că, inițial, nu avea intenția de a-i jefui pe cei doi bătrâni, dar, în timpul discuției pe care a avut-o cu femeia, s-a gândit să îi mai ceară bani, pentru că știa că are în casă, însă, la un moment dat s-a speriat, din motive pe care nu a putut să le explice, și i-a ucis cu un cuțit, despre care nu s-a stabilit încă dacă îl avea la el sau era în casa victimelor.

  Imediat după crimă, a luat 12.000 de lei și a plecat din locuință.

  Mai multe AICI

  Citește și: Dublă crimă în centrul Timișoarei! Doi bunici, uciși în casă, iar nepotul era cât pe ce să fie înjunghiat

  Citește și: Video | Cum arată criminalul din Timișoara care a ucis doi pensionari. Imaginile au fost făcute publice de polițiști

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.