duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Dublă crimă în centrul Timișoarei! Doi bunici, uciși în casă, iar nepotul era cât pe ce să fie înjunghiat

  de - | 28 iunie 2023, 8:41 AM | Regional

  0

  (foto: opiniatimisoarei.ro)

  Tragedie la Timișoara, în plin centrul orașului. Doi bunici au fost uciși cu sânge rece, iar nepotul lor, care a dat peste criminal, a fost la un pas să fie înjunghiat, informează opiniatimisoarei.ro.

  Marți seara, cei doi bătrâni, în vârstă de 75 și 78 de ani, stăteau de vorba la telefon cu unul dintre nepoții din Germania, când, la un moment dat, au auzit zgomote în casă. Au apucat să îi spună nepotului că cineva a intrat peste ei, s-au auzit niște zgomote, apoi s-a așternut liniștea.

  Nepotul, speriat, l-a sunat pe verișorul lui, un alt nepot al celor doi bătrâni, care locuiește în apropierea lor. Alertat, acesta s-a dus imediat la apartamentul bătrânilor și, când a intrat în casă, și-a văzut bunica și bunicul morți, iar în casă încă se afla criminalul care s-a năpustit asupra lui, a încercat să-l înjunghie, apoi a fugit.

  Crima s-a întâmplat în plin centrul orașului, chiar lângă clădirea Tribunalului Timiș, într-un imobil din Piața Vlad Țepeș (fosta Doicești).

  Nepotul a reușit să dea alarma la 112, iar zona a fost imediat împânzită de polițiști și jandarmi. Anchetatorii spun că este posibil ca atacul să fi fost dat la pont, deoarece femeia ucisă era administratoare și marți a încasat banii de întreținere de la locatari.

  Criminaliștii adună probe și încearcă să dea de urma ucigașului.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.