miercuri, 24 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Moțiunea de cenzură a picat. Cîțu: „Social-democraţii văd în mine cel mai mare inamic al lor”. Ciolacu: „Aroganţa nu vă ajută la nimic, dimpotrivă”

  de - | 29 iunie 2021, 7:11 PM | Politikos

  0

  (foto: Facebook)

  Venit în parlament să răspundă acuzațiilor din moțiunea PSD, premierul Florin Cîțu a lansat un atac nu doar la adresa social-democraților, ci și la adresa lui Ludovic Orban cu care își dispută șefia PNL. În replică, Marcel Ciolacu i-a transmis premierului că aroganța nu-i folosește și „să revină cu picioarele pe pământ”, scrie HotNews.

  „Social-democraţii văd în mine cel mai mare inamic al lor, o ameninţare. Şi o vedem şi în această moţiune de astăzi. De ce? Pentru că sunt singurul care s-a opus sistematic şi vehement oricărei colaborări, de orice formă, cu PSD. Toţi românii trebuie să ştie că niciodată nu voi face compromisuri, dar mai ales când vine vorba de PSD. Ştiţi deja ce fel de politician sunt. Şi ştiţi că niciodată, dar niciodată nu aş susţine, nici măcar în glumă, să dau jos propriul Guvern ca apoi să fac guvernare cu PSD. Am intrat în politică fiind liberal convins şi voi respecta până la capăt principiile şi valorile liberale. Domnilor de la PSD, degeaba speraţi. Vă minţiţi singuri. După 25 septembrie va fi şi mai rău pentru dvs. Am tranşat alegerile din PNL, de cine vă e cel mai frică nu scăpaţi”, a declarat Cîțu de la tribuna Parlamentului.

  „Eșec previzibil al Alianței PSD – AUR! Moțiunea de cenzură împotriva acestui Guvern a picat. O moțiune de fațadă, în care nici Marcel Ciolacu nu a crezut, măcar. Românii doar asta trebuie să știe! Guvernul pe care îl conduc va lua în continuare cele mai bune măsuri, va face investiţii, va face reforme! Rămân cel mai mare inamic al PSD”, a mai scris actualul premier pe pagina sa de Facebook în urmă cu o jumătate de oră.

  În replică, preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, i-a cerut marţi premierului Florin Cîţu „să revină pe pământ” şi să oprească „sarabanda împrumuturilor” pentru a nu mai crea alte „generaţii de sacrificiu”.

  „Domnule Cîţu, aroganţa nu vă ajută la nimic, dimpotrivă, uitaţi-vă în istoria colegilor al cărui preşedinte vreţi să fiţi, toată gaşca de pedelişti care sunt în spatele dumneavoastră au plesnit de aroganţă şi au pierdut. Reveniţi pe pământ, opriţi sarabanda împrumuturilor. Ajung atâtea generaţii de sacrificiu. Nu mai creaţi altele”, a spus Ciolacu.

  Sursa: hotnews.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.