Moș Crăciun și-a pierdut cadourile în munții de gunoaie din Arad! Retim face pariu că nu e așa, dar nici nu face nimic…

  de Mihai Todoca | 10 decembrie 2018, 2:24 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  2

  Pubele de gunoi de pe Strada Henri Coandă colț cu Aprodul Purice au dispărut de o bună bucată de vreme, iar în urma acestora a rămas gunoiul neridicat de o săptămână. Situația creată are mai mulți vinovați, plecând de la cetățenii care au distrus / furat / ars pubelele respective, autoritățile care nu reușesc să facă față faptelor de distrugere din acea zonă și firma de salubrizare despre care știm foarte bine cât de defectuos își face treaba.

  De suferit au toți cetățenii care locuiesc în zona respectivă și se pare că soluția nu va veni foarte curând, având în vedere că problema este una foarte veche.

  În imaginile din articol, surprinse de un cititor, se pot vedea foarte ușor munții de gunoaie, care la un moment dat blocau accesul pe strada respectivă: „La un moment dat, strada Henri Coandă era blocată de atâta gunoi, apoi au trecut mașinile peste și s-a făcut loc….”

  Au trecut mașinile, dar cea de la Retim încă nu. Poate va veni Moș Crăciun, iar în drumul lui, în loc de cadouri va pune mâna pe mătură și lopată și va face curat, că cei de la Retim vor ajunge… poate de Paști, cel al Cailor.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  9 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.