marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Montarea iluminatului festiv de Crăciun dă peste cap circulația de pe Bulevardul Revoluției

  de Raluca Medeleanu | 15 noiembrie 2022, 1:55 PM | Știri Arad

  0

  Șoferii sunt nervoși la această oră întrucât traficul și așa aglomerat de pe Bulevardul Revoluției a fost îngreunat din cauza firmei care montează iluminatul festiv de Crăciun, blocând astfel și banda a 2 de circulație, din cele 3 existente (prima fiind ocupată în totalitate de mașinile parcate).

  Nu putem să nu ne întrebăm de ce, tocmai cunoscând traficul din timpul săptămânii, fost luată decizia ca aceste operațiuni să fie făcute acum și nu în weekend, ori pe timp de noapte, când zona e aproape pustie.

  În ceea ce privește iluminatul specific sărbătorilor de iarnă, Primăria municipiului Arad a optat în acest an, pentru a face economii la energie, să folosească aceleași ghirlande luminoase cu LED din anii precedenți (furnizate de firma Elba), pe care urmează să le amplaseze doar în zona centrală și în principalele intersecții, spre deosebire de alți ani când a încercat să aducă spiritul sărbătorilor și în cartierele municipiului.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.