Monica Anisie, acuzată că l-a zgâriat pe un coleg liberal la alegerile pentru șefia PNL Sector 2

  de - | 6 iulie 2021, 9:29 PM | Politikos

  0

  Alegerile din Partidul Național Liberal aduc un nou scandal. Fostul ministru al educației, Monica Anisie, care a câștigat conducerea filialei din Sectorul 2, este acuzată de un coleg că l-ar fi zgâriat, fiindcă voia să se asigure că se numără corect voturile, potrivit Digi24. A fost, de altfel, un scrutin tensionat. Prezenți la eveniment, Ludovic Orban și Florin Cîțu și-au aruncat reciproc acuzații, mai mult sau mai puțin voalate.

  „Mi-ați băgat unghiile în mână, nu se face așa ceva!” – i-a reproșat tânărul liberal Monicăi Anisie, potrivit unei filmări făcute în timpul numărării voturilor.

  „Doamna Anisie recurge la gesturi de violenţă. Mi-a băgat unghia în mână pentru că am stat foarte aproape de colegii ei”, a explicat ulterior tânărul.

  Monica Anisie a câștigat conducerea filialei Sector 2 cu 75 de voturi peste candidatul susținut de Ludovic Orban. Deși au stat unul lângă celalalt, Ludovic Orban și Florin Cîțu au evitat să își intersecteze privirile. Iar apoi s-au înțepat în discursuri.

  Citește continuarea pe Digi24.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.