Catalogul roș-alb. Notele jucătorilor echipei arădene, acordate de cititori, după meciul Gaz Metan – UTA 0-1

  de Special Arad | 31 August 2021, 12:23 PM | Sport | Topic special

  2

  Special Arad vă oferă din nou posibilitatea să acordați note jucătorilor și antrenorului Bătrânei Doamne, așa cum am făcut după fiecare meci pe care echipa roș-albă l-a disputat în această nouă ediție de campionat.

  Acum puteți acorda note jucătorilor după victoria cu Gaz Metan, scor 0-1, notele fiind de la 1 la 10 și se notează fiecare jucător în parte bifând la fiecare nota pe care o considerați că o merită.

  PS: Vinko Medjimorec, Evgheny Shlyakov și Modestas Vorobjovas au evoluat prea puțin pentru a fi notați.

  300
  FLORIN IACOB
  iacob 1 1

  294
  MARKO VUKCEVIC
  MARKO VUKCEVIC

  298
  ERICO DA SILVA
  erico da silva

  282
  ALEXANDRU BENGA
  alexandru benga

  286
  ROLANDAS BARAVYKAS
  ROLANDAS BARAVYKAS

  288
  BATHA IDRIZ
  batha 1

  286
  JUAN PABLO PASSAGLIA
  passaglia 1

  292
  ROGER JUNIO
  ROGER JUNIO

  287
  DESLEY UBBINK
  ubbink 2

  293
  DAVID MICULESCU
  miculescu 1

  285
  FILIP DANGUBIC
  DANGUBIC

  286
  IOAN HORA
  IOAN HORA

  303
  LIVIU ANTAL
  LIVIU ANTAL

  294
  GYUSZI BALINT
  LÁSZLÓ BALINT

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. De când culorile clubului sunt roș-alb???
   De la Wikipedia, enciclopedia liberă
   Fotbal Club UTA Arad, cunoscut sub numele de UTA Arad, sau pe scurt UTA, este un club de fotbal profesionist din Arad, România, care evoluează în Liga I. UTA este acronimul de la fosta Uzina Textilă Arad.
   Supranumită Bătrâna Doamnă[2] a fotbalului românesc, este una dintre cele mai titrate echipe de fotbal din România. Echipa a câștigat de șase ori Campionatul și de două ori Cupa României.
   Culorile tradiționale ale clubului sunt alb și roșu, Bătrâna Doamnă disputându-și meciurile de acasă pe Stadionul Francisc Von Neuman, care are o capacitate de 12.584 de locuri.

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  3 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.