marþi, 23 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Monica Anisie, acuzată că l-a zgâriat pe un coleg liberal la alegerile pentru șefia PNL Sector 2

  de - | 6 iulie 2021, 9:29 PM | Politikos

  0

  Alegerile din Partidul Național Liberal aduc un nou scandal. Fostul ministru al educației, Monica Anisie, care a câștigat conducerea filialei din Sectorul 2, este acuzată de un coleg că l-ar fi zgâriat, fiindcă voia să se asigure că se numără corect voturile, potrivit Digi24. A fost, de altfel, un scrutin tensionat. Prezenți la eveniment, Ludovic Orban și Florin Cîțu și-au aruncat reciproc acuzații, mai mult sau mai puțin voalate.

  „Mi-ați băgat unghiile în mână, nu se face așa ceva!” – i-a reproșat tânărul liberal Monicăi Anisie, potrivit unei filmări făcute în timpul numărării voturilor.

  „Doamna Anisie recurge la gesturi de violenţă. Mi-a băgat unghia în mână pentru că am stat foarte aproape de colegii ei”, a explicat ulterior tânărul.

  Monica Anisie a câștigat conducerea filialei Sector 2 cu 75 de voturi peste candidatul susținut de Ludovic Orban. Deși au stat unul lângă celalalt, Ludovic Orban și Florin Cîțu au evitat să își intersecteze privirile. Iar apoi s-au înțepat în discursuri.

  Citește continuarea pe Digi24.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.