sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Momente de panică la supermarket! Au chemat poliția iar o femeie a fost încătușată

  de Special Arad | 17 aprilie 2018, 12:21 PM | Regional

  0

  Momente de panică la un supermarket din orașul Caransebeș, din județul Caraș Severin. Câțiva clienți au fost atacați de o femeie cu o seringă, aceasta împungându-i când se plimbau la rafturi.

  Oamenii au alertat serviciul de pază, femeia fiind imobilizată înainte să părăsească magazinul. Seringa a fost ridicată de polițiști și supusă unor teste la laborator în încercarea de a se stabili dacă acul a fost contaminat, scrie opiniatimisoarei.ro.

  Polițiștii au anunțat că incidentul, considerat unul deosebit de grav, face obiectul unui dosar penal pentru loviri și alte violențe și agresoarea va fi supusă unor examene medicale pentru a se stabili dacă avea discernământ când a comis fapta.

  Cei doi clienți care au fost înțepați trec prin momente dificile până cand testele de laborator vor arata ce anume se găsea în seringa folosită de agresoare, notează opiniatimisoarei.ro.

  FOTO: opiniatimisoarei.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.