duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  O maşină a luat foc în mers pe DN6. Proprietarul, transportat la spital după ce a încercat să stingă incendiul

  de - | 29 iulie 2023, 1:43 PM | Regional

  0

  imagine cu rol ilustrativ

  O maşină a luat foc în timp ce circula pe DN6, pe raza localității Teregova, din judeţul Caraş-Severin. Proprietarul a suferit arsuri după ce a încercat să stingă singur incendiul, înainte de sosirea pompierilor.

  Incendiul a fost semnalat de către ceilalți participanți la trafic care au văzut flacără la compartimentul motor, moment în care conducătorul auto a oprit pe dreapta și a sunat imediat la 112.

  Ajunși la fața locului cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, pompierii din Caransebeș au constatat că incendiul se manifesta generalizat la întregul autoturism.

  Până la sosirea pompierilor, proprietarul a încercat să stingă incendiul și a suferit arsuri ușoare la membrele superioare, fiind preluat și transportat la spital de către ambulanța SAJ prezentă la locul evenimentului.

  În urma incendiului a ars autoturismul în totalitate. Cauza probabilă o constituie scurtcircuitul.

  Sursa: pressalert.ro.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.