duminicã, 25 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Descinderi DNA la două ferme din Caraş-Severin, într-un dosar privind fraude cu fonduri europene

  de - | 7 iulie 2022, 3:04 PM | Regional

  0

  Potrivit unui comunicat al DNA transmis Agerpres, procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul teritorial Timişoara efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind o fraudă cu fonduri europene şi infracţiuni de serviciu, comise în anul 2022.

  Surse judiciare au precizat pentru Agerpres că descinderile au loc la Staţiunea de Cercetare-Dezvoltare pentru Creşterea Ovinelor şi Caprinelor (SCDCOC) Caransebeş şi la o fermă aparţinând Staţiunii, fiind vorba, printre altele, despre obţinerea de fonduri europene pentru dezvoltarea raselor de ovine.

  În cauză, procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie beneficiază de sprijin din partea Direcţiei Generale Anticorupţie, Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş şi Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, se mai arată în comunicat.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.