duminicã, 3 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  „Moise’s Insight”. Colegiul „Moise Nicoară” din Arad și-a lansat ziar online… în engleză!

  de Special Arad | 23 aprilie 2022, 8:01 PM | Educaţie | Recomandările editorilor

  5

  Întâmplări din cotidian, în percepția elevilor de la „Moise Nicoară”, accesibile în limba de uz internațional, limba engleză: cam asta este, într-un cuvânt, site-ul proaspăt lansat moisesinsight.com.

  Pe lângă categoriile nelipsite la o publicație online precum „local news”, „sports” și „events”, o rubrică interesantă este și „student advice” care este o secțiune de tip blog, în care elevii își împărtășesc preocupările, dificultățile și, mai ales, sfaturile, adresate celor de vârsta lor.

  De asemenea, o altă categorie care stârnește interes pe ziarul elevilor „moisiști” este „social&school issues” unde sunt dezbătute problematici actuale pe întregul mapamond, precum absenteismiul, globalizarea, cruzimea testării pe animale pentru producerea produselor cosmetice, pericolul pe care îl reprezintă internetul asupra neuronilor noștri ș.a.m.d.

  Vă invităm pe această cale să descoperiți singuri articolele interesante scrise în mod profesionist de elevii de la Moise Nicoară, pe site-ul proaspăt lansat: moisesinsight.com.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. OK, am fost sa vad. La articolul cu absenteismul, cel care ma interesa, in primul paragraf e o greseala. Apprehensible (corect apprehensive). Si mai sint, si unele false friends. Oricum, efortul este apreciabil si cred ca cineva care nu vorbeste Limba Engleza in fiecare zi a ajuns la un rezultat demn de lauda. Felicitari.

   +1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  6 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.