vineri, 19 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Mirel Rădoi va fi noul selecţioner al României! El va conduce naționala la barajul cu Islanda

  de - | 25 noiembrie 2019, 9:23 AM | Sport

  0

  ProSport scrie că selecționerul echipei naționale de tineret a acceptat oferta pe care conducerea FRF i-a făcut-o și va fi cel care va fi responsabil de destinele României cel puțin pentru următorii doi ani.

  După demisia lui Cosmin Contra, căruia i-au fost fatale înfrângerile cu Suedia și Spania, lumea fotbalului din țară aștepta numele înlocuitorului său. S-a discutat despre Hagi, Petrescu, Boloni, dar alesul este Mirel Rădoi.

  Discuțiile au început încă după meciul cu Suedia, atunci când Cosmin Contra a dat primele semne că nu mai vrea să continue. Inițial, Rădoi a refuzat și i-a explicat lui Mihai Stoichiță, cel care a încercat să-l înduplece, că vrea să-și respecte cuvântul dat în vară. Cum eșecul categoric cu Spania l-a scos total din calcule pe Contra, Rădoi a rămas varianta favorită a FRF, scrie prosport.ro.

  Are obiectiv clar: Mondialul din 2022!

  Viitorului selecționer i s-a transmis că indiferent de prestația României la barajul pentru calificarea la Euro 2020, postul său va fi în siguranță.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.