duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Mircea Rednic: „Când m-a văzut doctorița m-a întrebat cum am condus până aici”

  de - | 1 septembrie 2023, 5:21 PM | Sport

  0

  Așa cum am scris într-un articol anterior, antrenorul echipei UTA, Mircea Rednic, a părăsit în această după amiază Spitalul Județean Arad, acolo unde a fost supus unei intervenții chirurgicale la inimă după un infarct suferit cel mai probabil luni seara în timpul jocului dintre gruparea arădeană și FCSB. „Când m-a văzut doctorița m-a întrebat cum am condus până aici”, a spus Rednic într-o declarație pe care a oferit-o celor de la Gazeta Sporturilor pe care o redăm mai jos.

  „Imediat după primul gol al nostru (n.r. – 2-1 scor final cu FCSB), am simțit ceva. O apăsare, o greutate, nu știu cum să explic mai clar. Că apoi și ceilalți din staff, jucătorii, au zis: «Aoleu, Mister, poate ne-am suit noi pe dumneavoastră și v-am strivit!».

  Simțeam eu ceva, am luat o pastilă de la doctorul nostru și mi-am revenit. Am fost mai agitat în repriza a doua, parcă a mai fost ceva, dar după care mi-am revenit. N-am avut nicio jenă nici după finalul meciului cu FCSB, mai mult, am stat de vorbă, la taclale cu jucătorii, cu cei din staff, s-a stat la o bere. A doua zi, la antrenament, iar am simțit o apăsare.

  I-am zis lui «dochi» (n.r. – doctorul) al nostru de la echipă: «Vreau să fac eu un control să stau liniștit!». Am ajuns la spital, să fac un EKG. Când a văzut rezultatul, doctorița de acolo a făcut ochii mari. Cred că nu voi putea uita prea ușor ce ochi mari a făcut. «Cum ați condus până aici?», îmi punea tot felul de întrebări.

  M-au dus direct la operație, au zis că nu mai are rost să pierdem niciun moment”, a spus Rednic, conform celor de la GSP.ro.

  „Sâmbătă, merg să-i văd pe băieți, să le zic două, trei vorbe. Apoi, o să văd când revin la antrenamente, nu va dura mult. Doctorii mi-au zis că trei săptămâni trebuie să iau pauză. Îți dai seama că asta vreau să fac, fotbal, e viața mea”, a continuat el.

  Apoi, antrenorul Bătrânei Doamne a vorbit și despre… viața sexuală.

  „Vreau să mulțumesc tuturor, am primit mesaje cum nu s-a întâmplat niciodată în viață. Aaa, mi s-a spus că n-am voie să fac sex timp de două săptămâni! Gata, interzis. Bine, doctorul mi-a spus clar: «Dacă vreți să faceți sex, mai bine urcați două etaje, e același efort!».

  Așa că… Urc două etaje! Mai glumim și noi, crede-mă, am fost cam pe acolo… Mă bucur că m-a ajutat Dumnezeu și mi-a dat în cale oameni minunați care m-au ajutat”, a continuat Mircea Rednic.

  „La spital s-au impus restricții fiindcă tot veneau oameni, se interesau de soarta mea. Mai venea câte unul, băga capul, „e bine, doamnă?”, venea lumea în continuu. Dacă mai întârziam un pic, cred că nu mai apucam acum să mulțumesc nimănui”, a încheiat Mircea Rednic declarațiile pe care le-a oferit celor de la GSP.ro.

  Citește și: 

  Rednic a fost externat după operația la inimă pe care a suferit-o miercuri la Spitalul Județean Arad

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.