duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Rednic a fost externat după operația la inimă pe care a suferit-o miercuri la Spitalul Județean Arad

  de Lucian Dănilă | 1 septembrie 2023, 5:07 PM | Sport

  0

  Mircea Rednic a fost externat în această dimineață după ce și-a petrecut două zile la Spitalul Județean din Arad, acolo unde a fost supus unei operații la inimă după un infarct pe care l-a suferit cel mai probabil în timpul partidei cu FCSB de luni seara.

  El nu a fost prezent aseară la meciul pe care UTA l-a câștigat împotriva celor de la CSC Dumbrăvița și nu va putea sta pe bancă nici la meciul cu Sepsi după ce medicii i-au sugerat să ia trei săptămâni de repaus.

  „Mircea Rednic a fost externat astăzi de la Spitalul Județean din Arad, acolo unde a fost internat miercuri. În urma unui infarct suferit în timpul jocului cu FCSB, antrenorul nostru principal a avut nevoie de o intervenție chirurgicală, dar și de o perioadă de recuperare sub supravegherea medicilor.

  Mircea Rednic, staff-ul său, jucătorii și clubul UTA doresc să îi mulțumească doctorului Cristian Dină și întregii sale echipe medicale pentru tot efortul, grija și profesionalismul de care au dat dovadă pe toată durata ultimelor zile”, se arată pe pagina de facebook a clubului UTA.

  „Din recompensele pe care ți le oferă meseria mea fac parte și oamenii deosebiți pe care ajungi să îi cunoști, uneori nu în cele mai fericite circumstanțe. Dar totul e bine când se termină cu bine”, a scris medicul Cristian Dină pe contul său de facebook imediat după ce a fost externat antrenorul echipei UTA, cu care s-a și fotografiat.

  Citiți și:

  Mircea Rednic a suferit un infarct! Medicii i-au montat un stent și va lipsi la următoarele meciuri

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.