sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Miracolul de la metrou. O tânără din Kiev a născut în timp ce se adăpostea de bombardamentele rușilor

  de Special Arad | 26 februarie 2022, 11:59 AM | Internaţional

  0

  (foto: telegram)

  Imagini dramatice au fost surprinse în metroul din Kiev devenit buncăr. O femeie în vârstă de 23 de ani a născut ajutată de alți oameni. Totul a fost postat pe rețelele sociale, iar filmulețul a stârnit un val de emoții printre internauți.

  Tânăra mămică spune că a trecut prin cele mai grele momente în încercarea de a găsi un adăpost ca să poată aduce pe lume copilul. Primele țipete ale nou-născutului au fost auzite chiar în timpul bombardamentelor din capitala Kiev.

  Mii de oameni stau cu sufletul la gură în subteran și așteaptă ultimele noutăți de pe rețelele sociale. Un doctor spune că o altă mamă a reușit și ea să nască tot într-o stație de metrou unde sute de oameni s-au refugiat.

  Pe fondul atacurilor aeriene asupra Kievului, locuitorii s-au adăpostit în stațiile de metrou subterane ale orașului. Trenurile au rămas deschise pentru a găzdui oamenii. Cei adăpostiți pe peroane au folosit aplicația Telegram pentru a comunica cu lumea exterioară.

  Sursă Realitatea.net

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.