luni, 22 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Update 2Minune de Crăciun! Iovănuț și Malița lăsați acasă, dar nu fără condiții

  de - | 3 octombrie 2018, 1:57 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  12

  Titlu principal: Alin Iovănuț și Florin Malița sunt atacatorii lui Dragoman! Cine l-a împușcat pe interlopul arădean?

  Alin Iovănuț, cunoscut în Arad ca fiul lui Octavian Iovănuț, patronul companiei Metalcomp, este unul dintre cei doi atacatori ai interlopului Daniel Dragoman. Alin nu a fost singur ci împreună cu prietenul său Florin Malița.

  Încă nu se știu clar motivele atacului. Se vorbește fie de reglare de conturi, fie chiar de jaf, Dragoman având la el o geantă în care era o sumă de aproximativ 100.000 de euro. Între Dragoman și cei doi a fost și o luptă în urma căreia cei doi erau în dezavantaj, iar în timpul acesteia unul dintre cei doi atacatori a tras cu pistolul rănindu-l pe acesta în picior.

  Din informațiile noastre, pe numele lui Alin Iovănuț și a lui Florin Malița s-au emis mandate de aducere, dar cei doi sunt deocamdată de negăsit.

  Conform informațiilor obținute de la Inspectoratul de Poliție Județean Arad, cei doi sunt dați în consemn la frontieră.

  Update: „În cursul zilei de ieri, prin avocatul ales, s-a reușit contactarea celor bănuiți de comiterea activității infracționale din data de 1 octombrie. Procurorul de caz a dispus prezentarea celor în cauză la sediul Parchetului, în vederea audierii ”, se arată într-un comunicat remis de IPJ Arad.

  Update 2 : În baza art. 348 rap. la art. 207 alin.1 rap. la art. 242 alin. 2 Cod procedură penală, dispune înlocuirea măsurii arestului preventiv cu măsura arestului la domiciliu, faţă de inculpaţii: IOVĂNUŢ ALIN, MALIŢA FLORIN, pe o durată de 30 de zile, începând cu data rămânerii definitive a prezentei încheieri. Organele de poliţie vor conduce inculpaţii la reşedinţa acestora. În baza art. 221 alin. (1) Cod procedură penală, impune inculpaţilor obligaţia de a nu părăsi imobilele de domiciliu fără permisiunea judecătorului de cameră preliminară sau a instanţei. În baza art. 221 alin. (2) Cod procedură penală, pe durata arestului la domiciliu, inculpaţii au următoarele obligaţii: a) să se prezinte în faţa judecătorului de cameră preliminară sau a instanţei de judecată ori de câte ori sunt chemaţi; b) să nu comunice cu persoana vătămată sau membrii de familie ai acesteia şi nici cu martorii precizaţi în cuprinsul rechizitoriului, respectiv: Selejan Georgeta Brighitte, Selejan Petru Mircea; Beldiman Constantin. În baza art. 221 alin. (4) Cod procedură penală, atrage atenţia inculpaţilor că, în caz de încălcare cu rea-credinţă a măsurii sau a obligaţiilor care îi revin, măsura arestului la domiciliu poate fi înlocuită cu măsura arestării preventive. În baza art. 275 alin. 3 Cod procedură penală cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Cu drept de contestaţie în 48 ore de la comunicare. Pronunţată în şedinţa camerei de consiliu din 29.11.2018.

  Foto: observator.tv

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Noapte bună tuturor polițiștilor și jandarmilor arădeni! Să vă dea sfinții așa siguranța în sânul familiei voastre cum ne simțim noi seară de seară pe stradă! Încredere…asta ne cereau șefii voștri…ne dovediți zilnic că o „meritați” negreșit!

   +26 voturi
   +1
   -1
   • Prietene știu…vrei să ajungem la procurori sau la judecători nu? Știu și de ăia…da’ eu mă refeream la patrule…cvasi inexistente…mă refeream la existența organelor statului pe străzi…peste tot. Prezența poliției sau a jandarmeriei oferă o oarecare liniște în rândul cetățenilor. Din păcate poliția rutieră lipsește, jandarmeria o vezi rar sau foarte rar iar de poliție le propriu dacă stai pe „Vlaicu” și aștepți o noapte întreagă nu știu dacă vezi trecând vreo mașină de poliție. Nu știu motivele știu doar ceea ce văd zilnic.

    +30 voturi
    +1
    -1
  2. Cica „s-a reusit contactarea celor doi” :)))) sunteti de rasul lumii…procurori,judecatori si tot sistemul asta corupt din arad ! Daca era vorba de un cetatean de rand fara bani era deja arestat preventiv si in maxim 1 saptamana condamnat cu executare pentru tentativa de omor! Va bateti joc asta faceti

   +19 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  4 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.