Ministrul Transporturilor taie din cei 180 de km de autostradă promiși. Se concentrează pe o bucată de 6 km

  de - | 16 iunie 2019, 3:23 PM | Naţional

  0

  Răzvan Cuc, Ministrul Transporturilor, vrea să-şi revizuiască planul de a construi 180 de kilometri de autostradă până la sfârşitul anului.

  Răzvan Cuc spune că a vizitat mai multe şantiere şi a realizat că unele nu vor fi gata. De pildă, ar putea să taie din promisiuni două tronsoane de 40 de kilometri.

  Ministrul Transporturilor a anunţat că nu mai este atât de sigur pe ce a promis.

  Răzvan Cuc: “La sfârşitul lunii iunie voi face propria mea evaluarea, pentru că mai sunt discuţii. Am semne de întrebare vizavi de două obiective. Sebeş – Turda lotul 2 şi Cheţani – Câmpia Turzii”.

  Societatea civilă care monitorizează lucrările de infrastructură îl corectează pe ministrul Răzvan Cuc.

  Răzvan Cuc vrea ca măcar bucăţica de autostradă dintre Râşnov şi Cristian de 6 kilometri să fie gata anul acesta, aşa că a cerut să se lucreze inclusiv noaptea şi în weekend.

  Citește continuarea pe stirileprotv.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.