Ministrul transporturilor susține că autostrada Biharia – Borș urmează să se deschidă în această toamnă

  de Special Arad | 12 august 2020, 10:46 AM | Regional

  1

  În cadrul emisiunii ZF Live, Ministrul Transporturilor a vorbit despre proiectele de infrastructură din România. Referitor la sectorul de autostradă Biharia – Borș, Lucian Bode a spus că acesta urmează să fie dat în folosință pe 4 septembrie.

  Tot atunci se va deschide și noul punct de trecere al frontierei Borș 2, situat pe autostradă, dar și tronsonul de autostradă maghiar Budapesta – Nagykereki, potrivit bihon.ro.

  Odată cu aceste inaugurări, Oradea va avea conexiune directă, pe autostradă, cu capitala Ungariei, Budapesta și cu Vestul Europei.

  „25 de km din autostrada Transilvania. Sectorul Iernut-Cheţani, respectiv sectorul Biharia-Borş, finalizați în proporție de 100% Biharia-Borş, recepţia este realizată. Pe 4 septembrie vom da în trafic acel lot de autostradă.

  Varianta de ocolire Bacău. Aici avem 17 km din cei 31, în regim de autostradă. În termenul contractual până la sfârșitul lunii noiembrie, cei 40 km de pe Sebeş-Turda să fie finalizaţi. De asemenea, Râşnov-Cristian sunt 10 km, autostradă. Antreprenorul ne-a spus că, până la sfârşitul anului, vor finaliza şi vor da în trafic cei 10 km”, a spus ministrul Bode.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Adica
   Biharia – Bors = vreo 5 km din vama in pustusag
   Iernut – Chetani inca vreo 10 km la o autostrada de nicaieri (Chetani) pana nicaieri (Ungheni)
   Risnov – Cristian tot vreo 10 km si tot fara nici o legatura cu vreo autostrada prin apropiere (raza de 100 km)
   Sebes – Turda real, nici o sansa anul asta
   Felicitari tuturor guvernantilor de la ’89 incoace

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  1 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.