Târg de artă pentru salvarea Teatrului Vechi

  de Special Arad | 23 August 2021, 11:19 AM | Cultură

  0

  Cu ocazia Zilelor Aradului, în 28 august, între orele 16 și 19, în Parcul Eminescu, în spatele Palatului Administrativ, va avea loc un Târg de Artă în vederea strângerii de fonduri pentru salvarea Teatrului Vechi. Cu această ocazie, vor fi licitate opere donate în acest scop de artiști plastici și vor fi vândute cărți cu autograf ale unor autori arădeni.

  „Invităm artiștii și autorii care doresc să doneze lucrări, respectiv cărți, pentru această acțiune să ducă acele produse la Teatrul Ioan Slavici, unde vor fi depozitate în Salonul Roșu până la data expunerii.

  Târgul de artă pentru salvarea Teatrului Vechi reprezintă încă o acțiune din seria celor dedicate recuperării celei mai vechi construcții pentru teatru de pe teritoriul actual al României.

  Odată cu deschiderea stagiunii instituțiilor de spectacole, avem promisiunea unor alte manifestări pentru același scop, pe lângă deja demaratul îndemn «Dați un leu pentru Teatrul Vechi» în contul în lei: RO13BACX0000000400826005
  contul în euro: RO4OBACX0000000400826004
  Banca Unicredit Banc, Filiala Avram Iancu Arad
  Fundația Româno-Germană Marco Polo, Sediul Arad, Piața Catedralei 5 ap. 16,
  Județul Arad
  Codul de înregistrare fiscală 26094076”, anunță Comitetul de inițiativă.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.