Milionar arădean lăsat fără permis de conducere pentru 90 de zile! Azi a dat testarea

  de Special Arad | 4 martie 2015, 10:33 AM | Culise | Recomandările editorilor

  1

  În fața celui de Sus și – bineînțeles… forțăm următoarele! – a agenților de circulație, nu ai nicio putere. Mai ales, în zilele de azi, când nici să te gândești să dai o „atenție”, dar să o și dai! Că imediat îți bagă unul legitimația sub nas și-ți spune: „Mâinile pe bord… suntem de la DGA”.

  Ei bine, milionarului arădean Ioan Faur, cel care a deținut celebra firmă de construcții ICIM, asta i s-a întâmplat. La Leș, aflat într-o viteză maximă de… nici nu contează cât, dar oricum peste 100 km/oră, polițiștii bihoreni i-au luat carnetul fără ca omul de afaceri să mai apuce să zică vreun cuvințel. Așa încât, azi, la primele ore ale dimineții, „Făurică” s-a prezentat fain frumos, s-a așezat într-o bancă aflată în sala de testare și… a scris.

  Ce? Nu știm deocamdată, dar vă ținem la curent.

  Aaaaa…să nu uităm:  cu milioanele de euro luate pentru acțiunile de la ICIM, Faur și-a tras altă firmă, Syl Con Trans SRL, care are și ea multe lucrări aflate în „oblăduirea” administrațiilor publice.

   

   

   

  Stiri Arad

   

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  6 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.