Mike Godoroja, Truda și arădenii de la X-Factor la Grand Bulevard

  de Special Arad | 22 octombrie 2014, 12:57 PM | Muzică | Știri Arad

  0

  Clubul Grand Bulevard vă propune trei concerte de neuitat în ultimele două săptămâni din luna octombrie. Mâine, 23 octombrie, Mike Godoroja & Blue Spirit lansează noul album DVD „Hippie cu diamante”, iar vineri, 24 octombrie, va veni la Arad una dintre cele mai bune trupe rock din România, Truda.

  Nu în ultimul rând, la Grand Bulevard va fi sărbătorit și Halloween-ul, pe 31 octombrie desigur. Va fi un concurs de costume cu premii surpriză iar pe scenă vor urca participanții arădeni la X-Factor: Melisa Țolea, Sergiu Vovnea, Sonia Dumitru și Vlad Șerban.

  Show-ul Mike Godoroja & Blue Spirit înseamnă o combinație între blues acustic clasic cu sunete electrice experimentale provenite din aria rock-ului progresiv și psihedelic și muzica soul.

  Truda este o formație de heavy metal/death metal din Cluj-Napoca, înființată în 2006. Truda este un fel de Paraziții ai rockului românesc, care și-a construit reputația cu videoclipuri controversate, diferențiindu-se astfel de alte trupe din România.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.