miercuri, 19 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Mihai Fifor: viitorul ministru al Transporturilor va rezolva problema trenului 2041 Săvârșin-Arad

  de - | 19 noiembrie 2021, 4:52 PM | Comunicate contra cost

  0

  Sute de navetiști de pe Valea Mureșului ar putea fi privați, din 12 decembrie, de oportunitatea de a ajunge la locurile de muncă sau la școală cu trenul 2041 al cărui traseu ar urma să fie scurtat doar între Radna și Arad, față de ruta Săvârșin-Arad pe care circulă acum. Deputatul Mihai Fifor, președintele PSD Arad, a fost sesizat de mai mulți cetățeni din zonă, care vor avea de suferit dacă trenul nu va mai circula între Săvârșin și Lipova. Parlamentarul arădean intenționează să aducă problema în atenția viitorului ministru al Transporturilor din Guvernarea PSD-PNL-UDMR.

  „Am fost sesizat de faptul că o modificare a Mersului Trenurilor care ar putea intra în vigoare din 12 decembrie va produce probleme pentru mulți navetiști din localitățile de pe Valea Mureșului. Este vorba despre intenția de a scurta traseul trenului 2041, care acum circulă pe relația Săvârșin-Arad, doar între localitățile Radna și Arad. Numai de la Conop, în fiecare zi, cel puțin 30 de copii merg acum la liceu, la Lipova, cu acest tren. Dacă el va fi suspendat așa cum se dorește, elevii vor avea mari dificultăți să ajungă la ore. Și situația este valabilă și pentru mulți lucrători navetiști care depind de acest tren. Îl voi sesiza asupra problemei pe noul ministru al Transporturilor din viitorul Guvern care, sperăm, va fi investit săptămâna viitoare, din care, după cum se știe, va face parte și PSD. Sunt ferm convins că vom avea parte de o rezolvare favorabilă iar din 12 decembrie, trenul 2041 va circula pe același traseu ca în prezent”, spune deputatul Mihai Fifor, președintele PSD Arad.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.