miercuri, 24 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Mihai Fifor: Scandalurile politice trebuie să înceteze, avem nevoie de un guvern legitim și stabil 

  de - | 20 octombrie 2021, 2:15 PM | Comunicate contra cost

  0

  PSD face apel la toți liderii partidelor politice parlamentare să înceteze cu orgoliile politice și să se întâlnească pentru ca împreună să scoată România din criza politică.

  „Țara nu-și mai poate permite scandaluri politice când moartea seceră sute de vieți zilnic. Catastrofa umanitară și sanitară nu mai lasă loc de orgolii și ambiții politice. E nevoie de dialog și soluții pentru cetățeni!
  La fiecare două minute un român moare de COVID! Peste 3500 de oameni au fost răpuși în ultima săptămână. E ca și când o comună ar fi fost ștearsă de pe fața pământului. Am ajuns aici din cauza jocurilor politice iresponsabile guvernate de egoism, aroganță și lipsă de responsabilitate.

  E la fel de rău ca într-un război! E un dezastru sanitar! Spectacolul politic sinistru, scandalurile politice trebuie să înceteze imediat.  Prea mult timp și cu un preț înfiorător de mare  România a fost blocată din cauza unui singur om!

  PSD cheamă la rațiune pe toți liderii politici. Împreună, prin dialog, să asigure țării un guvern legitim și stabil, cu specialiști și experți capabili să oprească acest carusel al morții COVID”, declară deputatul Mihai Fifor, președintele PSD Arad.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate. 

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.