Directorul DSP Arad, Horea Timiș, la întâlnirea Alianței Vestului: „Avem cazuri de adeverințe de vaccinare false care sunt în cercetare”

  de Special Arad | 7 August 2021, 9:32 AM | Recomandările editorilor | Sănătate | Știri Arad

  1

  Directorii executivi ai direcţiilor sanitare din judeţele Arad, Timiş şi Hunedoara s-au reunit vineri la Deva pentru a discuta modalităţi concrete de colaborare în cadrul proiectului „Alianţa Vestului pentru Sănătate Publică”, primul de acest fel din ţară.

  Mai multe adeverinţe de vaccinare anti-COVID-19, despre care se bănuieşte că ar fi false, au fost identificate de personalul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Hunedoara, conducerea instituţiei solicitând Parchetului să efectueze cercetări amănunţite în acest caz, a anunţat, vineri, directorul executiv al DSP Hunedoara, Sebastian Mezei.

  El a menţionat că suspiciunile au apărut în urma verificărilor periodice pe care le efectuează instituţia în ceea ce priveşte vaccinarea populaţiei împotriva COVID-19.

  „Se fac verificări tot timpul. Există şi un număr mare de vaccinaţi acum. Noi avem şi traficul din vamă, unde am întâlnit cazuri. Mesajul nostru este că e important să te vaccinezi, să nu fraudezi pentru că rişti un dosar penal. Avem cazuri în cercetare”, a spus, la rândul său, directorul executiv al DSP Arad, Horea Timiş.

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  0 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.