Mihai Fifor: „PSD construiește un program de guvernare capabil să repare distrugerile guvernului Dreptei Unite”

  de - | 7 octombrie 2020, 7:44 PM | Comunicate contra cost

  0

  Astăzi, PSD a început seria de întâlniri pentru realizarea programului de guvernare cu partenerii sociali, cu cele mai importante patronate și sindicate din industrie (auto, construcții, retail), iar săptămâna acesta și următoarea vor continua întâlnirile pe celelalte domenii: educație, sănătate, agricultură, infrastructură, fonduri europene, muncă.

   „Spre deosebire de actuala Putere, care anunță seara noile obligații pe care le au românii sau ce restricții are mediul privat dimineața, noi am început elaborarea programului de guvernare în parteneriat cu cei cărora li se adresează măsurile propuse, pornind de la nevoile concrete pe care aceștia le au. Doar cu un plan CONCRET, COERENT, PREDICTIBIL, România va reveni pe traiectoria dezvoltării sustenabile, a creșterii veniturilor oamenilor, a bunăstării generale.

  PSD construiește împreună cu partenerii sociali un program de guvernare capabil să repare distrugerile guvernului Dreptei Unite, să refacă echilibrele economice și readucă prosperitatea.

  Programul de guvernare al PSD pentru perioada 2020-2024 înseamnă: Creșterea cu 36% a PIB – plus 77 de miliarde de euro, în 4 ani; Creșterea cu 10 puncte procentuale, astfel încât puterea cu cumpărare a românilor să ajungă la 80% față de media UE; Scăderea deficitului bugetar, de la 9,4% cât e acum, la 3%, în următorii 4 ani; Scăderea cu 7 puncte procentuale a datoriei guvernamentale, de la 46% din PIB cât e acum, la 39%, în 2024.

  Acest fundament economic solid va permite ca în România condusă de PSD, în următorii 4 ani, să fie posibile creșterea cu 3 puncte procentuale a veniturilor statului, reducerea șomajului, de la 5,3% cât e acum, la 3,5%, creșterea cu 33% a salariului mediu brut, creșterea cu 32% a punctului de pensie și scoaterea a 1,5 milioane de români din deprivare materială severă.

  PSD știe să guverneze bine, să atragă fonduri europene, să facă investiții, să crească veniturile românilor. PSD va readuce în România SIGURANȚA locurilor de muncă, SIGURANȚA SĂNĂTĂȚII, SIGURANȚĂ EDUCAȚIEI, SIGURANȚA ECONOMICĂ”, declară senatorul PSD Arad Mihai Fifor.

   


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate. 

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.