sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Mihai Fifor: „PSD condamnă ferm și categoric invadarea Ucrainei și sprijină acțiunile umanitare menite să ușureze soarta refugiaților ajunși în România!”

  de - | 28 februarie 2022, 4:36 PM | Comunicate contra cost

  0

  Susținem aplicarea fermă și imediată a sancțiunilor europene dispuse față de Federația Rusă, față conducătorii/oligarhii săi.

  Sprijinim însă total orice acțiune națională și internațională menită să reinstaureze normele de drept internațional, suveranitatea și integritatea teritorială ale Ucrainei.

  PSD își exprimă compasiunea pentru populația Ucrainei afectată de război, sprijină instituțional și dă un exemplu de implicare prin aleșii săi locali, a membrilor și simpatizanților săi în acțiunile umanitare menite să ușureze soarta refugiaților ajunși în România.

  Dacă afluxul de refugiați crește masiv este absolut necesară coordonarea și mobilizarea resurselor la nivel național dar și activarea mecanismelor europene de protecție și sprijin. România ca și alte țări din zona de frontieră cu Ucraina, care evident că vor suporta impactul valului de refugiați, trebuie să primească nu doar resurse europene pentru asistența umanitare necesară cât și fondurile necesare pentru compensarea pierderilor suferite

  În alt plan, PSD, prin președintele Camerei Deputaților, este inițiator al Declarației Parlamentului României, care condamnă invadarea Ucrainei și cere guvernului și președintelui României să susțină adoptarea unor sancțiuni „cu impact major” pentru actul „profund ilegal” săvârșit de Federația Rusă.”, afirmă președintele PSD Arad, deputatul Mihai Fifor.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.