Mihai Fifor: „PSD a decis să respingă învestirea guvernului Ciucă”

  de - | 1 November 2021, 2:38 PM | Comunicate contra cost

  0

  PSD nu poate susține, sub nicio formă, un guvern care sărăcește și mai mult populația și care în loc să rezolve, agravează situația critică a României. Așa după cum PSD a avertizat insistent, un guvern minoritar nu are cum să fie o soluție.

  „PSD nu poate vota un guvern care mărește taxele și scade puterea de cumpărare a românilor. Guvernul Ciucă nu a preluat vreuna dintre cele 10 măsuri urgente pe care PSD le-a transmis premierului desemnat. Ba mai mult, Ciucă anunță anularea facilităților fiscale pentru IMM-uri, IT și construcții, ceea ce va pune pe butuci aceste sectoare vitale ale economiei.

  Guvernul propus are drept ministru al Sănătății o persoană responsabilă de catastrofalul eșec în privința gestionării pandemiei și continuă practica criminală a suspendării intervențiilor chirurgicale, tratamentelor și investigații medicale spitalicești care nu reprezintă urgențe. În plin val ucigaș al pandemiei, decimează corpul medical prin suspendarea dreptului de practică al celor care exprimă alte opinii profesionale decât cele oficiale.

  Acest guvern continuă practica haotică a închiderii școlilor și a compromiterii educației și viitorului copiilor, nu vine cu vreo măsură reală pentru a stopa creșterea explozivă a prețurilor și compensarea scăderea puterii de cumpărare de 15-20% pe care deja o resimt salariații și pensionarii români“, declară deputatul Mihai Fifor, președintele PSD Arad.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.