joi, 25 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Mihai Fifor: „Proiectul meu de suflet a devenit realitate! Aradul are cel mai modern Centru medical de diagnostic și tratament”

  de - | 3 decembrie 2021, 2:09 PM | Comunicate contra cost

  1

  „Azi am primit o veste excelentă: lucrările la Centrul de diagnostic și tratament al MApN din Arad, fosta Policlinică CFR, s-au finalizat.

  În sfârșit, Aradul va avea, așa cum mi-am dorit ca ministru al Apărării, cel mai modern Centru de diagnostic și tratament, în care cadrele medicale și pacienții vor beneficia de servicii medicale de excepție.

  În calitate de ministru al Apărării, am avut această idee, am luptat și am reușit să preiau o ruină – clădirea Policlinicii CFR de la Ministerul Transporturilor, tocmai pentru a o reda Aradului, ca pe un Centru de diagnostic și tratament modern, aflat în subordinea Spitalului Militar din Timișoara.

  Astăzi, proiectul meu este doar la un pas de a fi pus, în sfârșit, în practică. Pentru sănătatea Aradului și a tuturor arădenilor!

  Felicitări tuturor colegilor de la Ministerul Apărării Naționale, de la Direcția Medicală, de la Domenii și Infrastructură, dar, mai ales, echipei fabuloase de la Spitalul Militar din Timișoara, care, sper și știu că vor gestiona cu profesionalism această adevărată perlă a sănătății arădene. Onoare și Patrie!”, afirmă deputatul Mihai Fifor, președintele PSD Arad.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  9 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.