marþi, 16 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Mihai Fifor: Primăria Arad trebuie să se implice urgent în acordarea de sprijin pentru refugiații din Ucraina

  de - | 28 februarie 2022, 11:18 AM | Comunicate contra cost

  0

  Hai, domnule Bibarț! Hai, că poți! Ieși din bula matale călduță de unde stai la povești cu Moș Crăciun și treci la treabă. Războiul nu așteaptă ca țânțarii vara!!! E nevoie de sprijin instituțional urgent: spații de cazare, hrană caldă, asistență medicală etc.

  A trecut deja o săptămâna de la invadarea Ucrainei și Primăria Arad tace. Asta în vreme ce alte instituții similare din țară s-au mobilizat de zile bune.

  Am avut în această dimineață o nouă discuție cu colegul meu, viceprimarul Ilie Cheșa și am convenit să ceară de urgență primarului Bibarț convocarea în cursul dimineții a tuturor structurilor municipalității pentru identificarea posibilităților de sprijin pentru refugiații din Ucraina.”, afirmă președintele PSD Arad, deputatul Mihai Fifor.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.