sâmbãtã, 15 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Mihai Fifor: „Prima urgență a PSD este susținerea românilor puternic loviți de creșterea galopantă a prețurilor”

  de - | 9 noiembrie 2021, 3:35 PM | Comunicate contra cost

  0

  Prima urgență a PSD, în negocierile pentru potențiala guvernare, dincolo de stabilizarea situației critice din sănătate, este susținerea românilor puternic loviți de creșterea galopantă a prețurilor.

  „PSD vrea creșterea alocațiilor și majorarea pensiilor încă din prima lună de guvernare, precum și creșterea salariului minim de la 1 ianuarie 2022.

  PSD vrea să se ajungă rapid cu nivelul alocațiilor la nivelul prevăzut de legea adoptată în Parlament, confirmată de CCR, dar modificată repetat și amânată prin OUG de guvernările de dreapta.

  PSD susține majorarea pensiilor cu 11% încă din prima lună de guvernare și creșterea salariului minim de la 2300 la 2550 de lei, de la 1 Ianuarie 2022

  Sunt măsuri esențiale pentru menținerea puterii de cumpărare a populației și implicit a consumului – element esențial pentru minima/buna funcționare a economie. 

  Din perspectiva PSD, Legea Pensiilor și Legea Salarizării, așa cum sunt acum în vigoare, sunt elemente esențiale pentru eliminarea inechităților sociale.

  PSD nu intră la guvernare pentru funcții, ci pentru a aplica soluții la situațiile critice din prezent, astfel încât să se producă stabilizarea și apoi revenirea la normalitate în vederea relansării economice și sociale”, declară deputatul PSD Arad Mihai Fifor.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate. 

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.