sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Mihai Fifor: „Pierdem timp, timp vital pentru România cu această farsă sinistră numită «Guvernul Cioloș»”

  de - | 19 octombrie 2021, 2:52 PM | Comunicate contra cost

  0

  „Avem în față o mascaradă sfidătoare și iresponsabilă pusă în operă de Iohannis, în timp ce sute de români sunt răpuși de COVID în fiecare zi. Nominalizările pentru ministere au fost pur și simplu bătaie de joc! Iar ca simulacrul să fie complet, în mod absolut revoltător,  Cioloș a avut și tupeul de a-l insoți la audieri azi pe Nicu Fălcoi, propunerea de la Apărare.

   Am votat împotriva ambelor propuneri astăzi, în calitatea mea de vicepreședinte al Comisiei de Apărare și Ordine Publică din Camera Deputaților.

  De ce? Pentru că, azi, când avem 600 de morți, România are nevoie urgentă nu de politrucii lui Cioloș, ci de un guvern competent, de specialiști – așa cum a propus PSD – care să gestioneze crizele actuale și să pregătească anticipatele – singura soluție reală, de fond!  

  Nu mai vorbesc că, dacă ar avea o minimă decență, Ioana Mihăilă ar trebui să-și depună mandatul încă înainte de votul din comisii sau din plenul Parlamentului, la fel ca Năsui, ministrul care a făcut prăpăd la Economie și vrea să continue în aceeași notă.

  Deriva guvernării de dreapta e totală. 600 de morti, doar azi!!!

  Peste catastrofa din sănătate, explozia prețurilor și criza economică, Iohannis și partidele dreptei afundă zilnic țara în criză politică”, afirmă deputatul Mihai Fifor, vicepreședintele Comisiei de Apărare și Ordine Publică din Camera Deputaților.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate. 

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.