vineri, 12 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Mihai Fifor: Ministrul Sănătății trebuie să plece

  de - | 15 februarie 2021, 3:57 PM | Comunicate contra cost

  0

  Ministrul Sănătății Vlad Voiculescu trebuie să plece pentru că nu a făcut ceea ce ar fi putut face! Sunt prea multe și prea grave consecințele nepăsării, indeciziei, ori greșelilor sale, în doar 50 de zile de mandat, pentru a mai rămâne în funcție.

  „Este absurd argumentul că e de puțin timp ministru! În această logică ar însemna că, indiferent câte lucruri grave ar face un ministru în 50 de zile, acesta ar beneficia de un soi de „imunitate” pentru că a trecut prea puțin timp. Voiculescu ar fi putut face și nu a făcut protocoale de lucru în secțiile COVID și Fondul Național pentru siguranța pacienților. Consecința – 4 spitale au luat foc și nu mai puțin de 20 de pacienți au murit în urma tragediei de la Balș.

  Voiculescu ar fi putut impune rigoare, dar nu a impus-o în campania de vaccinare. Consecința: cele mai expuse categorii – bătrânii și personalul esențial – nu s-au putut imuniza!
  Voiculescu ar fi putut opri, dar nu a oprit minciuna și dezinformarea privind testările. Consecința: nimeni nu știe care este adevărata contaminare a comunităților. Voiculescu ar fi putut face, dar nu a făcut ce au făcut omologii săi în Europa pentru pregătirea deschiderii școlilor. Testare masivă a cadrelor didactice și proceduri pentru asigurarea testării rapide și eficiente a elevilor. N-a făcut-o!

  Niciunul dintre aceste lucruri esențiale pe care ministrul Voiculescu putea să le facă, dar nu le-a făcut, nu poate fi imputat altcuiva, cu atât mai puțin PSD-ului. Ministrul Voiculescu este exclusiv responsabil”, declară deputatul PSD Arad Mihai Fifor.

  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.