Mihai Fifor: „Ministrul agriculturii, Petre Daea, a demonstrat, a mia oara, că îi pasă și că îi respectă profund pe fermierii arădeni”

  de - | 17 July 2022, 10:57 AM | Comunicate contra cost

  0

  „Despre ministrul Petre Daea nu sunt prea multe lucruri de spus, altele decât că este cel mai performant ministru al Agriculturii din ultimii 32 de ani.

  Despre prietenul arădenilor, Petre Daea, nu pot decât să spun că și astăzi, prin vizita-fulger făcută la Arad pentru a se documenta la brazdă despre efectele secetei, a demonstrat, a mia oara, că îi pasă și că îi respectă profund pe truditorii pământului, ca pe adevărații «făuritori de hrană» ai țării.

  Și fie că a fost vorba de fermierii din Socodor, Curtici, Nădlac, Secusigiu sau Felnac, dialogul a fost același: direct, sincer, corect, profesionist. Motiv pentru care, nu voi spune, la finele zilei de azi, decât: «mulțumim, domnule ministru Daea! Jos cu pălăria!»”, afirmă președintele PSD Arad, deputatul Mihai Fifor.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.