luni, 15 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Mihai Fifor: „Ministerul Sănătății propune renunțarea la certificatul verde în urma scăderii numărului de spitalizări COVID”

  de - | 1 martie 2022, 4:59 PM | Comunicate contra cost

  1

  Ministrul PSD al Sănătății, profesorul Alexandru Rafila, este consecvent în aplicarea unor măsuri riguros adecvate evoluției pandemiei.

  „Ca urmare a îndeplinirii criteriului anunțat, respectiv scăderea sub jumătate din total a numărului paturilor ATI ocupate de bolnavii COVID, profesorul Alexandru Rafila propune eliminarea certificatului verde pentru acces în centrele comerciale și în instituțiile publice, dar și alte măsuri de relaxare.

  Parteneriat și predictibilitate. Acestea sunt coordonatele esențiale impuse de Alexandru Rafila de la preluarea mandatului de ministrul al Sănătății, în privința combaterii pandemiei COVID.

  România a depășit cu bine valul 5. Săptămâna viitoare se estimează că numărul cazurilor va scădea sub 1000/zi.

  Din 1900 de paturi ATI alocate bolnavilor COVID acum sunt ocupate mai puțin de jumătate – 47.5%. Prin urmare, ministerul Sănătății va propune Guvernului României un nou set de măsuri de relaxare, printre care și cea mai așteptată – eliminarea certificatului verde la intrarea în marile magazine și instituțiile publice”, afirmă președintele PSD Arad, deputatul Mihai Fifor.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  3 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.