marþi, 18 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Mihai Fifor: „Minciuna lui Sergiu Bîlcea are picioare scurte”

  de - | 23 decembrie 2020, 4:17 PM | Comunicate contra cost

  0

  „Am constatat cu surprindere că realitatea de la audierile din comisie a fost transmisă distorsionat de noul meu coleg de Parlament. Domnul Nicolae Ciucă a fost extrem de direct în problema Cetății Aradului. Ministrul Apărării a spus foarte clar și fără echivoc că armata nu va pleca din Cetate, că i-a comunicat asta și primarului Aradului și că de aici pleacă orice discuție privind viitorul Cetății. Nu a exclus însă că se gândește dacă există vreo posibilitate a derulării unor proiecte în Cetate. Deci, concluzionând, nici vorbă despre marile reușite anunțate de Sergiu Bîlcea. În aceste condiții, mă întreb cu ce temei legal va cheltui primăria condusă de colegul său, Călin Bibarț, bani pe studii de fezabilitate pentru un obiectiv cum este Cetatea Aradului, care nu este liber de sarcini? Minciuna lui Sergiu Bîlcea are picioare scurte”, a declarat deputatul PSD Arad Mihai Fifor.

   

  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.