Mihai Fifor: „Învățământul românesc continuă să eșueze în derivă, pe fondul haosului guvernamental și a bramburelii generate de contrazicerile oficiale pe tema obligativității vaccinării”

  de - | 5 ianuarie 2021, 4:03 PM | Comunicate contra cost

  0

  „Ba «nu este necesară», ba este un «criteriu obligatoriu» de redeschidere a școlilor, afirmă autoritățile guvernamentale în totală contradicție. La cel mai înalt nivel, declarațiile ministrului Educației, Sorin Câmpeanu și cele ale șefului campaniei de vaccinare,Valeriu Gheorghiță, sunt total contradictorii.

  Pe scurt, o putere politică incompetentă, care a administrat prost pandemia și care nu avea cum să gestioneze eficient campania de vaccinare.

  Responsabilitatea totală pentru acest dezastru o poartă în totalitate noul Guvern PNL-USR -UDMR, guvernul sărăciei naționale.

  Cei care suferă sunt însă elevii, care sunt privați de șansa la educație. O generatie pe cale să fie compromisă din lipsa accesului corect și la timp la actul de învățământ.

  În calitate de cadru didactic cu experiență și de părinte afirm că, din păcate, școala online este un eșec total, un simulacru de educație, inaccesibil oricum pentru multe sute de mii de copii români, care nici măcar acum, după aproape un an de la declararea oficială a pandemiei, nu au primit tabletele necesare, iar peste 2000 de școli continuă să nu aibă acces la internet.

  Cât despre investiții în scolile și așa închise…am putea râde ca de o glumă proastă, dacă nu ar fi pe seama viitorului copiilor nostri”, afirmă deputatul PSD Arad Mihai Fifor.

   


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.