Mihai Fifor: „În fața crizelor multiple, PSD face tot ce-i este posibil să-și onoreze mandatul cu care a intrat la guvernare”

  de - | 16 March 2022, 8:11 AM | Comunicate contra cost

  0

  „PSD inițiază, susține și promovează acțiuni pentru binele oamenilor și al economiei. Iată 4 noi exemple semnificative, de azi!

  1.) Proiectul PSD privind hidrocentralele abandonate a fost adoptat de Senat Detalii. Urmează rapid dezbaterea și votul final în Camera Deputaților.

  2.) Camera Deputaților a adoptat legea privind obligativitatea criteriului verde la licitații.
  Legea susține capitalul românesc și comunitățile, după model european.
  Criteriul verde înseamnă puncte-n plus la licitație pentru firmele care poluează mai puțin prin operațiunile de transport; astfel firmele românești au șanse-n plus să participe cu succes la licitațiile publice.

  3.) Ministerul Muncii pregătește un proiect de lege cu măsuri de protecție socială pentru companiile care vor avea de suferit în urma restricţiilor impuse Rusiei.

  4.) La insistențele PSD, premierul Ciucă a trecut, în sfârșit, la gesturi concrete!
  A solicitat Uniunii Europene sprijin pentru România, ca țară ce se află în prima linie de apărare a democrației occidentale. Ministrul PSD al Finanțelor a și pus rapid în aplicarea acest mandat și, azi, la Bruxelles, la reuniunea Ecofin a miniștrilor de finanțe din UE, a argumentat necesitatea ajustării în acest sens a mecanismelor europene.”, afirmă președintele PSD Arad, deputatul Mihai Fifor.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.