Mihai Fifor: „Guvernul PNL lasă sute de mii de români pe drumuri“

  de Special Arad | 2 octombrie 2020, 9:27 AM | Comunicate contra cost

  0

  Încă 700.000 de locuri de muncă au dispărut din economia națională în ultimele 4 luni, timp în care guvernarea Iohannis-Orban a fost preocupată doar de campania electorală și de alegeri.

   „Alte 700.000 de locuri de muncă, din care aproape jumătate erau unice – adică ocupate de persoane care nu mai aveau un alt job – au dispărut din economia națională, din iunie până-n septembrie. Iar pensionarii au ajuns să protesteze-n stradă, față de cinismul cu care Guvernul Orban refuză aplicarea legii și majorarea cu 40% a punctului de pensie.

  Sunt probe elocvente că PNL nu guvernează pentru oameni, pentru cetățeni, ci doar pentru interesul său și al acoliților.

  NU economia, NU agricultura, NU turismul, NU SĂNĂTATEA, NU BUNĂSTAREA oamenilor și NICI dezvoltarea țării reprezintă priorități pentru Guvernul PNL, ci doar alegerile.

  PNL și Iohannis sunt disperați să aibă toată puterea, să poată dicta și să ia orice decizii doresc fără ca cineva să-i mai poată opri. PSD îi încurcă pentru că este capabil să le facă față și corectează ori anulează-n Parlament toate aberațiile ori prostiile pe care Guvernul Orban le comite.

  Românii nu pot fi însă păcăliți. Continuă să acorde încredere PSD, pentru că PSD reprezintă interesele majore a populației, este și va rămâne ALTERNATIVA, partidul capabil să combată și să învingă PNL!

  În pofida propagandei uriașe și a miliardelor irosite, a demonizării timp de 4 ani a PSD și a liderilor săi, PNL la aceste locale, nu a reușit decât un modest plus de 1,07 puncte procentuale, față de cele din 2016, de la 31,93 %, la 33. Aceasta este „marea victorie a PNL“, clamată de Iohannis. Mai mult cu 1 procent față de acum 4 ani. Patetic și ridicol, în același timp!“, declară senatorul PSD Arad Mihai Fifor.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate. 

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.