Mihai Fifor: „Guvernul PNL lasă sute de mii de români pe drumuri“

  de - | 7 octombrie 2020, 9:22 AM | Comunicate contra cost

  0

  Iohannis și PNL-USR, obsedați de putere, au vrut alegeri cu orice chip și orice preț, iar acum epidemia de coronavirus este la apogeu.În obsesia patologica a lui Iohannis, PNL și USR au militat pentru organizarea alegerilor locale în vârf de pandemie, fapt ce a dus la creșterea explozivă a numărului de decese și de îmbolnăviri de COVID-19, spune senatorul PSD Arad Mihai Fifor

  Au deschis școlile, deși situația era gravă, doar pentru a avea pretext și a justifica organizarea alegerile locale. Au permis votul și apoi adunări de sute/mii de oameni pentru a sărbători ”victoria”. Au ignorat pericolul și n-au pregătit nici infrastructura medicală și nici proceduri eficiente pentru a face față previzibilei agravări a răspândirii contaminării.

  Acum, în timp ce zeci de oameni mor în fiecare zi, în timp ce medicii trebuie să aleagă pe cine duc la ATI și pe cine sacrifică, în timp ce spitalele sunt pline și bolnavii cronici nu au acces la tratament și se prăpădesc pe patul de acasă, guvernul lui Iohannis și al Dreptei Unite a ajuns să închidă România pe bucăți, dar nici măcar nu concepe să ia în calcul amânarea alegerilor parlamentare.

  Secretarul de stat Raed Arafat a recunoscut că Guvernul PNL a scăpat total epidemia de coronavirus de sub control și că impune noi măsuri restrictive, unele de-a dreptul aberante.De exemplu, românii vor fi tratați precum potențialii teroriști, iar poliția va face controale în civil pentru a-i depista și amenda pe cei care nu respectă restricțiile impuse de guvern.Sau va limita manifestările de conștiință/religioase prin restricționarea accesului la sărbătorile religioase.

  Practic, tot ce știu să facă actualii guvernanți de dreapta este să impună restricții și să ne închidă în case, în timp ce păcănelele, de exemplu, sprijinite de prietenul lui Orban din industria jocurilor de noroc, rămân deschise, fiind domeniul privilegiat, protejat de PNL.

   În ciuda dezastrului de sănătate publică evident, provocat de acest guvern al Dreptei Unite, Iohannis inventează în continuare țapi ispășitori, dă mereu vina pe altcineva pentru incapacitatea guvernului său de a gestiona situația. Și refuză într-o maniera incredibilă până să și evoce posibilitatea amânării parlamentarelor, până când situația va permite ca românii să voteze fără să-și pună viața în pericol. Doar atât poate!

  PSD reafirmă că eventuala amânare a alegerilor parlamentare va fi impusă doar de realitatea evoluției pandemiei, așa cum va fi ea în urma gestionării dezastruoase de către Guvernului Dreptei Unite.”, afirmă senatorul PSD Arad Mihai Fifor


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate. 

   

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.