Mihai Fifor: „Guvernul face campanie internă lui Cîțu, pe banii nostri, România e în derivă!”

  de - | 27 iulie 2021, 6:22 PM | Comunicate contra cost

  0

  „Trăim zilnic un coșmar, apocalipsa României neguvernate! O senzație care astăzi îi apasă mai puternic pe români ca urmările guvernărilor nedemne Boc și Cioloș. Nici măcar acei politicieni de tristă amintire în conștiința românilor nu s-au dedat la ceea ce face astăzi Cîțu. Politică internă de partid pe banii contribuabilului!

  Și tot el minte că actul de guvernare nu este afectat de campania electorală pentru șefia PNL, campanie făcută pe fonduri publice, în disprețul tuturor românilor.

   A venit momentul unei singure solutii rationale în această situație: (Auto)suspendarea lui Cîțu din funcția de prim-ministru până după congresul PNL!

  E tragic când vezi că nimeni din arcul guvernamental nu muncește, când la ministere bate vântul  pentru că toată lumea e la strâns voturi pentru «șefu».

  De altfel, chiar vicepremierul  Dan Barna a ajuns să admită că nimic nu se poate face, că actul de guvernare e suspendat până după alegerile interne din septembrie, ale partidelor coaliției.

  În acest timp, prețurile au luat-o razna, energia se scumpește continuu și determină scumpiri în lanț, inflația depășește cele mai pesimiste prognoze. Să nu mai vorbim că vaccinarea e compromisă total, abandonul școlar a atins proporții de masă, economia gâfâie fără niciun sprijin, subminată de nepăsare ori decizii guvernamentale haotice, gunoaiele, mizeria au năpădit marile orașe, siguranța oamenilor e amenințată din ce în ce mai grav sub ochii unei poliții incapabilă și măcinata de improvizații decise politic.

  România este în derivă, iar sărăcia se răspândește ca o molimă. Tocmai de aceea, ca măsură de primă urgență, este necesar ca altcineva decât Cîțu să preia frâiele guvernului, până după consumarea disputelor electorale ale partidelor coaliției”, spune președintele PSD Arad, deputatul Mihai Fifor.

   


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate. 

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.