miercuri, 28 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Mihai Fifor: „Fără reglementarea pieței de energie nu se poate opri sarabanda scumpirilor”

  de - | 16 august 2022, 2:14 PM | Comunicate contra cost

  0

  „PSD a venit cu soluții privind reglementarea pieței energiei și continuă să argumenteze că doar o REGLEMENTARE inteligentă, pe o durată limitată de timp, ar aduce stabilitate, predictibilitate și mai ales suportabilitate, în condiții de profit decent, pentru toți operatorii de pe întreg lanțul, de la producător și până la consumator.

  Fără reglementare, nu se poate opri sarabanda scumpirilor, nu se poate stăvili inflația, mai cu seamă că prețul energiei continuă să crească iar prognozele nu sunt deloc optimiste.

  În condițiile în care România are deja unul dintre cele mai scumpe pachete de sprijin din UE, devine evident că menținerea actualei scheme de plafonare/compensare va fi imposibilă.

  Important: PSD NU VREA NICIO SCHEMĂ MAI MICĂ, în sensul reducerii numărului de kw care să fie subvenționați. PSD a susținut tot timpul REGLEMENTAREA. De aceea, scenariile despre compensare nu pot veni de la PSD”, afirmă președintele PSD Arad, deputatul Mihai Fifor.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.