Mihai Fifor: Falcă, Bibarț, Bîlcea…cu ce v-au greșit arădenii ca să vă bateți joc de ei în halul asta???

  de - | 15 October 2021, 10:11 AM | Comunicate contra cost

  1

  „De ce îi urâți atât de tare? Îngheață lumea în case și pe voi vă doare fix în șapca lui Falcă!!! Bătrâni, copii, bolnavi stau în casele înghețate și așteaptă să aibă condiții decente de trai în Aradul promis de voi, ticăloșilor!!! Dați drumul la căldură, netrebnicilor! Aradul ăla „frumos, liber și sigur”.

  Nu e de ajuns că le-ați triplat facturile la gaz și energie?
  Nu e de ajuns că prețul la carburanți a sărit în aer?
  Nu e de ajuns că le-ați înghețat pensiile, salariile și alocațiile? Nu e de ajuns că aproape s-au dublat prețurile la alimente?
  Nu e de ajuns că nu-și găsesc medicamentele care îi pot ține în viață?
  Nu e de ajuns că se moare pe capete pentru că ați vrut voi Congrese cu mii de oameni? Untold și Arad Open Air???

  Ticăloșilor, cum vă mai rabdă pământul? Ce suflet puteți avea să îi disprețuiți așa pe arădeni? Cum zici, tu, Bibi? Bată-vă să vă bata, de hoți și ticăloși care ați distrus Aradul!!!”, spune deputatul Mihai Fifor, președintele PSD Arad


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate. 

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  2 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.