luni, 15 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Mihai Fifor: „Coaliția Dreptei spulberă accelerat bunăstarea pe care au căpătat-o românii în guvernarea PSD”

  de - | 25 februarie 2021, 2:41 PM | Comunicate contra cost

  0

  Românii culeg „roadele” guvernării de dreapta. Scumpiri uriașe, în cascadă, ale curentului electric, gazelor, combustibililor simultan cu înghețări ale pensiilor și salariilor.

  „Coaliția Dreptei PNL-USRPLUS-UDMR spulberă accelerat bunăstarea pe care au căpătat-o românii în guvernarea PSD. Avertismentele PSD privind efectele nefaste ale liberalizării anticipate și premature, a energiei, făcute de guvernarea PNL, se confirmă, din nefericire, cu prisosință: energia electrică s-a scumpit cu 18%, combustibilii s-au scumpit cu 23%, gazele s-au scumpit cu 20%.

  Toate aceste scumpiri majore vor genera creșteri de prețuri consistente și la restul produselor și serviciilor. Inflația va fi din ce în ce mai mare și va mușca fără milă din puterea de cumpărare înghețată de guvernul Cîțu odată cu refuzul de a aplica legea și de a acorda majorările prevăzute de salarii și pensii.

  Salariații și pensionarii României se văd nevoiți să deconteze haosul, incompetența și indolența guvernelor de dreapta ale lui Iohannis. Și e abia începutul!”, susține deputatul PSD Mihai Fifor.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.