marþi, 28 mai, 2024

Special Arad Logo

  Mihai Fifor: „Arădeni de rangul al doilea nu există, domnule Cionca!”

  de - | 14 decembrie 2021, 6:49 PM | Comunicate contra cost

  0

  „Cât se poate de legitim, consilierii județeni PSD au votat, astăzi, în ședința Consiliului Județean Arad, împotriva modului abuziv si discreționar în care conducerea CJA alocă fonduri din cota de 6% din impozitul pe venit, aproape exclusiv primăriilor PNL. Pentru că, de ochii lumii, șmecherește, ca să fie bine, să nu fie rău, Cionca se dovedește mărinimos și cu o primărie PSD. Una singură.

  Nu e o noutate ce face Cionca azi. La fiecare alocare de anul acesta, primăriile PSD s-au ales cu praful de pe tobă, banii din bugetul CJ Arad mergând exclusiv la primăriile PNL.

  În aceste condiții, arădenii din tot județul au toate motivele să se revolte că au un președinte de Consiliu Județean ca Iustin Cionca, care nu numai că încurajează dezvoltarea inegală a localităților, în funcție de culoarea politică, dar și comite un abuz prin finanțări discriminatorii de la buget.

  Arădeni de rangul al doilea nu există domnule Cionca! Vă spun asta de luni de zile. Degeaba. N-aveți cum să pricepeți!

  Nu există arădeni care au dreptul la condiții mai bune de trai pentru că au primar PNL si arădeni care nu merită să beneficieze de fonduri pentru că au primar PSD!

  Toate localitățile județului merită și trebuie să dezvolte armonios, în același ritm și fără a li se pune piedici în finanțarea proiectelor locale.

  Ori, prin ceea ce întreprinde, Cionca ne demonstrează că a rămas același politruc incapabil să se schimbe, care se comportă ca vătaful pe moșie, uitând că bugetul județului nu este buzunarul propriu din care dă bani cum are el chef.

  Bugetul județului este al tuturor arădenilor, care merită tratament egal atunci când vine vorba de dezvoltarea comunităților în care trăiesc.

  Dezvoltarea Aradului nu e o chestiune politică, ci o obligație legală și morală absolută pentru fiecare dintre politicienii care au fost legitimați de arădeni pentru a le reprezenta interesele.

  Din păcate, însă, capacitatea de înțelegere a domnului Cionca nu trece mai departe de moșia de la Pecica și de politica măruntă cu consecințe găunoase pentru arădeni!”, spune deputatul Mihai Fifor, președintele PSD Arad.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.