miercuri, 19 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Mihai Fifor: Alianța Pierzătorilor se pregătește să distrugă definitiv o întreagă generație de elevi!

  de Special Arad | 21 decembrie 2020, 2:25 PM | Comunicate contra cost

  0

  În timp ce toate statele europene au ținut și țin școlile deschise, oficialitățile de la București transformă anul școlar 2020 -2021 în anul Covid, anul în care se distruge o generație de copii, pe care toată lumea o va numi generația Covid, generația care nu a făcut școală.

  Este inacceptabilă declarația șefului campaniei de vaccinare, Valeriu Gheorghiță, care recunoaște că nu există risc de infectare în școli, dar care anunță că redeschiderea unităților de învățământ nu se va face pe 11 ianuarie, cum s-a anunțat inițial, ci abia peste 3 luni, la începutul lui aprilie și doar în condițiile în care se va face o campanile de vaccinare reușită.
  Guvernul lui Iohannis refuză în continuare să facă ce este necesar pentru ca școlile să fie redeschise. Refuză să schimbe protocolul, refuză să folosească testele rapide pentru a testa elevii și profesorii și pentru a le permite acestora să reia cursurile, dar folosește acest tip de testare pentru cei care-și împart ciolanul puterii, în fiecare zi, la Vila Lac.
  În timp ce sunt prinşi de bătălia pentru funcţii şi pentru ministere, neglijează problema Educației pe care o discută pe repede înainte, fără dezbatere publică şi fără a ţine cont de opiniile specialiştilor.
  „Alianța Pierzătorilor” nu ține nici un moment cont de adevăratele probleme ale copiilor și ale părinților.
  Pe cei de la PNL, de la USR Plus și de la UDMR îi interesează doar ciolanul și ignoră faptul că s-au pierdut deja două semestre, că un milion de elevi nu au acces la învăţământul online, că nimeni nu controlează câţi profesori, câţi elevi, şi cu ce rezultate participă la învăţământul online și nici că elevii au goluri imense la materiile de bază, iar alte materii nu le-au făcut deloc”, declară deputatul PSD Arad Mihai Fifor.

   

  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.