Migranții provoacă probleme la Pecica! Au dat foc unui sălaș de două ori, iar unii dintre ei au ajuns la secție

  de Andreea Daniela B. | 10 mai 2021, 1:49 PM | Știri Arad | Topic special

  1

  (foto: Pompierii Orasului Pecica)

  Pecica se confruntă în ultima perioadă cu migranți care nu doar că nu ar avea ce să caute în oraș, dar mai și cauzează probleme. Se pare că aceștia ar putea să fie responsabili pentru incendiul care a avut loc pe data de 1 mai, dar și în cursul zilei de azi.

  Concret, pompierii orașului Pecica au fost solicitați astăzi, pentru a doua oară, pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit la un sălaș plin cu paie și se pare că vinovați sunt migranții, unii dintre ei fiind prinși în timp ce încercau să fugă de la locul pe care l-au incendiat.

  Azi, Pompierii Orașului Pecica au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un sălaș. Este vorba de sălașul la care am fost solicitați și săptămâna trecută.

  La sălașul incendiat au fost văzuți mai mulți migranți care se presupune ca ar fi dat foc, iar azi au fost văzuți mai mulți migranți fugind de la fața locului. Doi au fost prinși și reținuți de Poliția Pecica“, anunță pompierii din Pecica.

  Reamintim că incendiul din data de 1 mai a fost unul complicat, misiunea de stingere având o lungime de aproximativ șase ore. De asemenea, se pare că migranții se fac tot mai des văzuți prin împrejurimile orașului, unii dintre ei fiind prinși cu puțin timp în urmă în gară.

  Din nefericire, aceștia nu cauzează probleme doar în Pecica, ci și în orasele alăturate. Ei, pe lângă pagubele materiale pe care le provoacă, au început să fie chiar și agresivi, fiind implicați deja în cel puțin două crime, una la Arad, alta la Timișoara.

  În același timp, sunt zile în care zeci de migranți sunt prinși în timp ce încearcă să ajungă ilegal în Ungaria sau alte țări. Momentan, ei rămân o problemă nerezolvată, cel puțin în Arad, deoarece viceprimarul din Timișoara a avut deja discuții la București prin care a încercat să găsească soluții în legătură cu migranții.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  9 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.