„Mici probleme la podul peste Mureș”… doar că sunt probleme mari, „dar le rezolvăm”, spune Bibarț

  de G. Tomescu | 24 martie 2019, 2:52 PM | Recomandările editorilor | Strada

  1

  (foto: Facebook / Călin Bibarț)

  „Mici probleme la podul peste Mureș, dar le rezolvăm !!!!”, anunță viceprimarul Călin Bibarț pe Facebook, publicând o serie de poze cu o gaură imensă apărută la marginea drumului de pe podul din Micălaca, la trecerea peste Mureș a Bulevardului Nicolae Titulescu.

  Faptul că administrația orașului intervine prompt în cazul de față e bine, dar nu putem să nu-i dăm dreptate unui arădean, Toth M. Gabriel, care a lăsat un comentariu la postarea viceprimarului: „Așa îți dai seama ce lucrare de mântuială ați făcut”.

  Problema e că nu e vorba de o „problemă mică”, așa cum spune Bibarț, gaura de la marginea drumului nu e deloc mică și problema e că nu e prima, podul respectiv fiind „cârpit” de mai multe ori în ultimii ani, dar tot degeaba dacă lucrarea nu a fost de calitate și tot degeaba dacă, în asemenea condiții, pe podul respectiv circulă TIR-uri de mare tonaj.

  Ce s-ar fi întâmplat dacă podul ar fi fost reabilitat cap-coadă? În primul rând, ar fi dat traficul peste cap în oraș (cu ocazia asta le atragem atenția șoferilor să circule cu prudență pe acest pod!), iar în al doilea rând, nici măcar atunci nu am avea garanția că podul ar fi rezistent, dovadă în acest sens fiind podul Traian, pe care un stâlp a fost dărâmat de un vânt puternic de februarie, anul acesta, la doar 9 ani de la reabilitarea masivă care a durat un an și jumătate.

  Deci, ce rezolvăm, domn’ viceprimar?

  PS: Ce caută o anvelopă în acea gaură de pe podul din Micălaca?!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  4 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.