Mevlan Adili: „Mode este un super-fotbalist și un mare caracter”

  de Lucian Dănilă | 4 ianuarie 2021, 6:56 PM | Sport

  1

  Fostul fundaș al echipei UTA, macedonianul Mevlan Adili, a fost coleg cu Liviu Antal și Modestats Vorobjobas la Zalgiris Vilnius, în Lituania. Adili a evoluat pentru UTA în perioada 2017-2018, făcând parte din echipa care a pierdut barajul de promovare în prima ligă contra celor de la ACS Poli.

  În perioada 2018-2019, Mevlan a semnat cu Zalgiris Vilnius, echipa din Lituania de la care au sosit acum la Arad jucătorii Liviu Antal și Modestas Vorobjobas. Macedonianul a rămas în relații foarte bune cu suporterii arădeni și este un frecvent urmăritor al știrilor despre UTA, mai ales pe pagina de facebook a grupării arădene.

  Imediat după ce clubul a anunțat transferul lui „Mode” la Arad, Mevlan Adili a lăsat un comentariu la postarea de pe facebook: „Super fotbalist cu mare caracter. Hai Mode!”

  În acest moment, Adili evoluează în Macedonia de Nord, la Vlaznia Skhodra, dar mulți suporteri arădeni ar dori ca acesta să se reîntoarcă la UTA, club la care a fost foarte apreciat datorită devotamentului său și a spiritului său de luptă. Adili a evoluat la UTA pe postul de fundaș central sau de fundaș dreapta, mai rar fiind folosit ca mijlocaș central.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  2 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.