duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Meszar s-a enervat, iar apoi a explicat de ce și-a adus nevasta în club și pe Călin Costea

  de Lucian Dănilă | 25 aprilie 2023, 5:24 PM | Recomandările editorilor | Sport

  7

  Alexandru Meszar s-a prezentat în fața presei după o pauză de mai bine de zece luni. Ultima sa apariție la o conferință de presă a fost la 31 mai 2022, odată cu transferul lui Claudiu Keșeru la UTA.

  La două săptămâni după acea conferință de presă, Meszar avea să anunțe printr-un comunicat de presă că a întrerupt negocierile cu grupul de investitori „Next-Gen” și din acel moment a abuzat mereu, în comunicatele apărute pe site-ul clubului, de termenul „asum”.

  Astfel, Alexandru Meszar și-a asumat faptul că nu a dorit aducerea investitorilor la club, și-a asumat aducerea lui Ilie Poenaru pe banca tehnică, apoi demiterea acestuia și readucerea lui Gyuszi Balint, iar astăzi și-a asumat și demiterea lui Balint din funcția de antrenor și instalarea lui Mircea Rednic.

  Toate aceste asumări, însă, au dus echipa în pragul dezastrului și în aceste momente UTA tremură serios în ceea ce privește pericolul de a retrograda direct din Superliga.

  E o schimbare de antrenor, o decizie pe care mi-o asum, de aceea sunt și aici, în fața dumneavoastră. Domnul Mircea Rednic a acceptat imediat propunerea noastră și m-a și emoționat!”, a spus Meszar la prezentarea lui Rednic.

  Apoi, în timpul conferinței de prezentare a lui Rednic, am profitat de apariția sa publică și l-am întrebat:

  – Ce îi recomandă pe cei noi trei membri ai clubului AFC UTA, Gabriela Meszar, Călin Costea și Dorin Stana, să primească această poziție?

  Meszar, vădit enervat, a spus inițial că „această întrebare a depășit tema conferinței de presă și meciul de cupă”. După ce i-am explicat că am profitat de prezența sa la conferință, conducătorul clubului UTA a răspuns.

  Foarte simplu, am oferit această poziție domnului Călin Costea pentru gestul pe care l-a făcut de a ne ceda mărcile respective, iar pentru a fi în număr mai mare, adică impar în asociație, am introdus doi membri în care am încredere maximă”, a explicat Alexandru Meszar.

  Matematic vorbind, numărul de membri ar fi rămas impar și dacă nu ar fi fost introduși ca membri Gabriela Meszar și Dorin Stana…

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Se pare ca mărcile verbale nu au fost gratis.
   Oare când și-l vor asuma UDMR PNL și PSD pe Meszar director al direcției județene de sport Arad funcție politică din care a închis bazinul Delfinul.
   Or să simtă la vot probabil și mai ales UDMR-ul pt ca sunt multe păreri critice la adresa lui Meszar din partea multor etnici maghiari care se dezic de acțiunile lui și imaginea trunchiata pe care o formează despre maghiari.

   +6 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  8 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.